l

MANAGEMENT

Vi har skrevet managementkontrakt med musikere vi mener har potentialet til at udvikle sig til at blive de næste store danske musikere på nutidens musikscene

Vi leder hele tiden efter nye talenter, så sidder du med en stor sangstemme eller et anderledes blik på den danske musikscene kunne vi måske blive dit næste skridt videre i din karriere.

MUSIKKEN

Vi elsker musik, så meget at vi helligere vores tid til hele tiden at forsøge og spotte nye talenter både på den danske- og udenlandske musikscene.   

Vi vil derfor ligeledes fokusere på at finde og arrangerer koncerter med udenlandske musikere, som enten er på vej frem eller er begyndt at præge den musik, som vi lytter mest til. 

Kontakt os for spørgsmål

Artister

Berg er kunstnernavnet på den 19 årige musiker og sangskriver Alberte Kragh.
Hun har igennem de sidste 3 år formået at skabe et originalt univers, som skal bringe publikum helt tæt på de følelser og tanker, man sjældent siger høj

Hendes musik har igennem de sidste 12 måneder skabt mere end 140.000 streams på Spotify og hun har desuden vundet prisen som Årets Talent 2019 i Ballerup.

 

Christopher Entertainment

Christopher Entertainment leverer dansk og international musik til bl.a. festivaler, Open Air, større koncertarrangementer og events.

© 2019 Christopher Entertainment

 

Gå på opdagelse i

 

Kontakt os

ADRESSE:

Julsøvej 55, Sejs

8600 Silkeborg

TELEFON

+45 86 84 65 00

E-MAIL

info@christopher.dk

 

X