Kim Wilde


I marts 2018 udgav Kim ‘Here Comes The Aliens’, som blev hendes 14. studieudgivelse. Albummet fik anerkendelse både i det britiske album hitliste, men også over hele verden, “Here Comes The Aliens” er blevet hyldet som en fantastisk tilbagevenden til rampelyset. (Album i ugen på BBC Radio 2) Med singlerne, ‘Pop Do not Stop’ og ‘Kandy Krush’ bliver begge Top 10 Radio hits i Storbritannien såvel som i hele Europa (begge ugens optagelser på BBC Radio 2 ), Genoprettede Kim sig som en kraft til at regne med sammen med nutidens kunstnere.

Kim Wilde brød oprindeligt igennem på musikscenen i 1981 med den klassiske ‘Kids In America’, som endte med at blive et verdensomspændende hit. Dette førte til en vidunderlig karriere med mere end 30 millioner solgte albums og nogle af de mest ikoniske hits fra 80’erne, herunder ‘Chequered Love’, ‘Cambodia’, ‘You Keep Me Hangin’ On ‘, ‘You Came’, ‘Trust Never A Stranger’ og ‘Four Letter Word’.

Kim vandt også kategorien, som den bedste britiske kvindelige sanger ved BPI Awards i 1983, og turnerede som support til Michael Jackson på sin ‘Bad’ tour i Europa, som turnerede for over 2 millioner mennesker i løbet af 5 måneder.

Oplev Kim Wilde i Danmark når hun spiller koncert i Hotel Fuglsøcentret og Roskilde Kongrescenter samt Skive Festival.

Koncerten den 6. juni 2019

Roskilde Kongrescenter

Koncerten den 7. juni 2019

Hotel Fuglsøcentret, Knebel

Koncerten den 8. juni 2019

Skive Festival

 

Christopher Entertainment

Christopher Entertainment leverer dansk og international musik til bl.a. festivaler, Open Air, større koncertarrangementer og events.

© 2019 Christopher Entertainment

 

Gå på opdagelse i

 

Kontakt os

ADRESSE:

Julsøvej 55, Sejs

8600 Silkeborg

TELEFON

+45 86 84 65 00

E-MAIL

info@christopher.dk

 

X