Velkommen

Vi er meget glade for dit besøg på vores hjemmeside, og håber du fandt eller fik svar på de ting du søgte. Skulle du stadig have nogle spørgsmål eller andre forespørgsler, så hold dig endelig ikke tilbage og udfyld oplysningerne i kontakt formularen, så besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

We are very happy for your visit at our website, and we hope that you found what you were looking for. If you still have questions or a request, please feel free to use our contact formular below, and we will reach out to you as soon as possible.

Contact us!

ADRESSE:

Julsøvej 55, Sejs

8600 Silkeborg

TELEFON

+45 86 84 65 00

Kontorets åbningstider:

Mandag – fredag: kl. 09.00 – 16.00

Lørdag – søndag: lukket

E-MAIL

Spørgsmål: info@christopher.dk

mht. booking:

John@Christopher.dk

Maria@Christopher.dk

Morten@Christopher.dk

Christopher Entertainment

Har præsenteret mange internationale og danske navne  i mere end 30 år.

John Christoffersen, manager, musikbooker og koncertarrangør, er født i 1960 i Årup på Fyn og voksede op i Brørup.

Musikken har fyldt hans liv lige siden han, som ganske ung fik sin første autograf ved en Red Squares koncert.

Han påbegyndte Gymnasiet i Grindsted – men fritiden gik med at arrangere koncerter på gymnasiet samt hans mobile diskotek.

Han har levet af musikken siden 1979, som blev året hvor han sagde farvel til gymnasiet – skolen kunne ikke hamle op med et job i et bookingbureau i Esbjerg. Dette åbnede dørene til en verden af bookingagenter og kunstnere. Han kom i kontakt med bla. Midtfynsfestivalen, hvor han skaffede navne som Lou Reed, Van Morrison, Toto m.fl.

I 1986 etablerede John Christoffersen sit eget bureau ”Christopher Entertainment”.

John Christoffersen har igennem de sidste 23 år været manager for Stig Rossen. Derudover er han agent for More Jacks (Four jacks), Cliff Richard, James Morrison og flere andre.

John Christoffersen har bl.a. været med til at lancere forestillingen ”Four Jacks For Altid” og ”More Jacks” i Glassalen i Tivoli og på turné rundt i det danske land.

DR og TV 2 har også benyttet sig af han ekspertise. Han havde en væsentlig rolle i ”Stjerne for en aften” idet han af DR blev bedt om at være manager for finale- og rundevinderne. Dette var en stor tillidserklæring og et tegn på at ”Christopher Entertainment” anses for at være et seriøst og professionelt musikbureau.

Blandt de udenlandske navne, som John Christoffersen har arbejdet sammen med, kan nævnes navne som Take That, Green Day, Santana, Mariah Carey, Anastacia, Westlife, Whitney Houston, Tina Turner, Rod Stewart og mange flere.

 

Christopher Entertainment

Christopher Entertainment leverer dansk og international musik til bl.a. festivaler, Open Air, større koncertarrangementer og events.

© 2019 Christopher Entertainment

 

Gå på opdagelse i

 

Kontakt os

ADRESSE:

Julsøvej 55, Sejs

8600 Silkeborg

TELEFON

+45 86 84 65 00

E-MAIL

info@christopher.dk

 

X