STAR WARS: EPISODE IV – A NEW HOPE LIVE IN CONCERT

“May the force be with you” – En af de mest legendariske filmreplikker fra måske den mest ikoniske film, og nu får du muligheden for at se den på et kæmpe lærred imens al musikken fra filmen spilles live af et fantastisk symfoni orkester. Denne unikke oplevelse kan du blive en del af i 2019, hvor vi præsentere denne filmkoncert i Musikhuset Aarhus (5.-7. september 2019) og Aalborg Kongres & Kultur Center (1.-2. oktober 2019).

Det er nok de færreste, der ikke på den ene eller anden måde kender til George Lucas’ ikoniske Star Wars saga.

Den første film, A New Hope, udkom i 1977 med blandt andet Harrison Ford, Mark Hamill, Carrie Fisher og Alec Guinness på rollelisten, og den løb afsted med intet mindre end 6 Oscars. Det er derfor heller ikke en tilfældighed, at det netop er denne film, der er afsæt for konceptet Star Wars in Concert, som for første gang præsenteres i Danmark i 2019, her iblandt i Aalborg.

Det er den prisvindende komponist John Williams, der står bag musikken til alle otte Star Wars film i sagaen. Han har vundet intet mindre end fem Oscars, fire Golden Globes, syv BAFTA- og fem Emmy-priser, og derudover er han den mest Oscar-nominerede levende person i verden og den anden mest nominerede i historien efter Walt Disney.

Star Wars – A New Hope var filmelskeres første møde med karaktererne Luke Skywalker, Princess Leia, Darth Vader, R2-D2, C-3PO, Chewbacca, Han Solo, Obi-Wan Kenobi m.fl.

Star Wars in Concert er produceret af Disney Concerts i samarbejde med 20th Century Fox og Warner/Chapell Music.

5. - 7. september 2019

Musikhuset Aarhus

1. - 2. oktober 2019

Aalborg Kongres & Kultur Center

 

Christopher Entertainment

Christopher Entertainment leverer dansk og international musik til bl.a. festivaler, Open Air, større koncertarrangementer og events.

© 2019 Christopher Entertainment

 

Gå på opdagelse i

 

Kontakt os

ADRESSE:

Julsøvej 55, Sejs

8600 Silkeborg

TELEFON

+45 86 84 65 00

E-MAIL

info@christopher.dk

 

X