Om os

Christopher Entertainment er et musikbureau med over 30 års erfaring. Hos os kan man booke musik til enhver lejlighed. Vi kan præsentere bands til firmaevents, festivaler og koncerter.  Vi laver booking og managementaftaler med artister, som vi mener har potentialet til at skabe den danske musikscene. 

Tak for dit besøg!

Vi er meget glade for dit besøg på vores hjemmeside, og håber du fandt eller fik svar på de ting du søgte. Skulle du stadig have nogle spørgsmål eller andre forespørgsler, så hold dig endelig ikke tilbage og udfyld oplysningerne i kontakt formularen, så besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

We are very happy for your visit at our website, and we hope that you found what you were looking for. If you still have questions or a request, please feel free to use our contact formular below, and we will reach out to you as soon as possible.

Send A Message

Siden 1986

Har Christopher Entertainment præsenteret mange internationale og danske navneJohn Christoffersen, manager, musikbooker og koncertarrangør, er født i 1960 i Årup på Fyn og voksede op i Brørup. Musikken har fyldt hans liv lige siden han, som ganske ung fik sin første autograf ved en Red Squares koncert. Han påbegyndte Gymnasiet i Grindsted – men fritiden gik med at arrangere koncerter på gymnasiet samt hans mobile diskotek. Han har levet af musikken siden 1979, som blev året hvor han sagde farvel til gymnasiet – skolen kunne ikke hamle op med et job i et bookingbureau i Esbjerg. 

Dette åbnede dørene til en verden af bookingagenter og kunstnere. Han kom i kontakt med bla. Midtfynsfestivalen, hvor han skaffede navne som Lou Reed, Van Morrison, Toto m.fl. I 1986 etablerede John Christoffersen sit eget bureau ”Christopher Entertainment”. DR og TV 2 har også benyttet sig af han ekspertise. Han havde en væsentlig rolle i ”Stjerne for en aften” idet han af DR blev bedt om at være manager for finale- og rundevinderne. Dette var en stor tillidserklæring og et tegn på at ”Christopher Entertainment” anses for at være et seriøst og professionelt musikbureau.

Koncerter i salg

Afholdte koncerter

Years in Business

Kontakt os

+45 86 84 65 00

Adresse

Julsøvej 55
8600 Silkeborg

Send A Message

Verificer vi må kontakte dig

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook
X