Christopher Entertainment præsenterer

THE BOOTLEG BEATLES

     

Find billetter til en koncert nær dig

Tinghallen Viborg

17/1 – 2024

Vejle Musikteater

18/1 – 2024

Royal Stage Hillerød

19/1 – 2024

Ringsted Kongrescenter

20/1 – 2024

Det Kgl.Teater - gamle scene København

21/1 – 2024

The Bootleg Beatles

Pepperland Sinfonia

2024  

Fra ”Love Me Do” til ”Let It Be”, fra sort og hvid til psykedeliske multifarver, vender verdens bedste Bootleg Beatles band tilbage for at tage dig med på en rejse gennem det mest livlige, revolutionære og splittende årti af alle – de svingende 60’er. 

Det hele er her…de ikoniske frisurer og Chelsea-støvlerne, Sgt Pepper-tunikaerne og Chesterfield-dragterne. Hver lille vokal bøjning og vittige Beatle kommentar er alle omhyggeligt studeret til denne magiske koncert. 

Med lidt hjælp fra The Pepperland Sinfonia og med et særligt sæt til at fejre 60-årsdagen for ”With The Beatles LP’en, er dette en koncert oplevelse, du ikke må gå glip af. Og ikke nok med det! Vi skal også opleve en lang række af de største Beatles-klassikere i 1:1 versioner – og med frikort til at synge med på alle de kendte omkvæd.

’Showkoncert i jubelklassen’ skrev Jyllandsposten.

For når først The Bootleg Beatles går ombord i de udødelige klassikere, bliver stil og tone slået an i både musik og humor. De kan deres Beatles til mindste detalje og deres musikalske dygtighed, deres kropssprog og intelligente jokes er i en klasse for sig. Samtidig mestrer de kunsten at hoppe ud af rollen og i et splitsekund minde os om, at vi befinder os i nutiden og blot er samlet for at more os. 

“Det kan ikke gøres bedre – så enkelt er det!” (Poul Blak, JyllandsPosten)
“Tættere på Proms-koncerterne i Royal Albert Hall kommer man ganske enkelt ikke” (Ove Nørhave, Nordjyske)

“Get Back”, “Penny Lane”, “All You Need Is Love”, ”Yellow Submarine”, “When I’m Sixty-four”, “Strawberry Fields Forever”, “Hey Jude” og mange flere. Mere end 25 Beatles klassikere på stribe. Vi skal feste og synge med på dem alle.
Medbring godt humør – og du vil få en uforglemmelig aften.

Kontakt os

+45 86 84 65 00

Adresse

Julsøvej 55
8600 Silkeborg

Send A Message

Verificer vi må kontakte dig

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook
X