Christopher Entertainment præsenterer

Gregorian

Oplev den magiske koncert, på deres Pure Chants Europa turné, som kommer forbi Danmark

Fuglsøcentret,knebel

Oplev Gregorian i Fuglsøcentret, Knebel den 26. Januar 2024. 

Royal Stage Hillerød

Oplev Gregorian i Royal Stage Hillerød den 28. Januar 2024.

Vejle Musikteater

Oplev Gregorian i Vejle Musikteater den 27. Januar 2024.

Gregorian

Christopher Entertainment præsenterer Gregorian på deres Pure Chants turné til 3 koncerter i Danmark i 2024.

Det hele startede under navnet Enigma og debutalbummet MCMXC a.D fra 1990, som lå nummer på hitlisterne i 41 lande og er i dag anset som Tysklands bedste sælgende album nogensinde.

Grundidéen bag GREGORIAN’s succes er simpel og gribende. Musikken skabes i krydsfeltet mellem klassisk, gregroiansk korsang og moderne pop- og rockhits. GREGORIAN har med denne simple formular skabt et unikt og historisk koncept, som gennem årene er blevet en sand verdenssucces. 

GREGORIAN har solgt over 10 millioner albums og gennem over 20 år bjergtaget publikum og anmeldere verden over. I alt har de optrådt live for over 3 millioner mennesker i 35 lande. 

Senest gruppen optrådte i Danmark var i 2015-16 med aflsutningen på deres magiske “Masters of Chant Saga”. På deres Final Chapter Tour begejstrede de også publikum i Ringsted Kongrescenter med en uforglemmelig koncert.

I 2022 tages der hul på et nyt kapitel i fortællingen om GREGORIAN. Albummet Pure Chants opfølges af en verdensturné, som lægger vejen forbi Danmark 2024.

Oplev den fantastisk gribende og fascinerende blanding af klassisk korsang og moderne popmusik med blandt andet hits som: “Viva La Vida”, “Sound of Silence”, Bridge over Troubled Water”, “Comfortably Numb” og mange flere.

Kontakt os

+45 86 84 65 00

Adresse

Julsøvej 55
8600 Silkeborg

Send A Message

Verificer vi må kontakte dig

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook
X