Christopher Entertainment præsenterer

Nena

 

Oplev verdensstjernen Nena når hun drager ud på turné I 2023.

Vejle Musikteater

Oplev Nena i Vejle Musikteater den 31. maj 2023. 

Ringsted Kongrescenter

Oplev Nena i Ringsted Kongrescenter den 1. juni 2023. 

Skive FEstival

Oplev Nena på Skive Festival den 2. juni 2023.

Nena – 2023

I 2023 har NENAs “99 luftballons” fløjet verden rundt i 40 år.

Når “Wir Gehören Zusammen Tour” spiller i sommeren 2023 går den igennem Tyskland, Østrig, Danmark, Belgien, Tjekkiet England og Holland.

Glæd jer til at opleve NENAs musik fra fire årtier, som hun bringer på scenen med sit 10 mand store band. Det bliver en unik rock n’ roll oplevelse med en masse følelse og hjerte.

NENA udtaler: “Så længe jeg er på scenen, vil der ikke være en NENA-koncert uden ballonerne. Jeg elsker den sang. Vi har rejst rundt i verden sammen i 40 år og har oplevet meget sammen. Så lad os fortsat synge, danse, grine og fejre livet sammen. For også i udfordrende tider kan vi opleve glæde. Jeg nyder at udveksle energi og kærlighed med folkene foran, bagved og på scenen og ser frem til næste sommer med dig.”

Med 25 millioner solgte plader på verdensplan er NENA en af de mest succesrige tyske kvindelige kunstnere nogensinde. Og husk: NENA skal opleves live! Hendes energisk scenetilstedeværelse er lige så karakteristisk og engagerende som hendes stemme. NENA formede flere generationer af musikfans med sin musik, og hun står stadig i dag for en livsholdning, der på en eller anden måde og et eller andet sted er hjemme i ethvert menneske. NENA er fortsat en af tidens mest autentiske sangere og et fantastisk stykke popkultur lavet i Tyskland.

Kontakt os

+45 86 84 65 00

Adresse

Julsøvej 55
8600 Silkeborg

Send A Message

Verificer vi må kontakte dig

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook
X