Christopher Entertainment præsenterer

Nik Kershaw

Oplev den engelske musiker til 2 koncerter i november. Nik Kershaw storhittede i 1980’erne og nu har du muligheden for at opleve ham med sit band live i Docken i København og Fulgsøcentret i Knebel

DOCKEN, KØBENHAVN

Oplev Nik Kershaw spille koncert på Docken i København fredag den 15. november 2019 kl. 20.00

FULGSØCENTRET, KNEBEL

Oplev Nik Kershaw spille koncert på Fuglsøcentret i Knebel lørdag den 16. november 2019 kl. 20.00

Nik Kershaw

Født Nicholas David Kershaw den 1. marts 1958 i Bristol. Hans far var arkitekt og flautist i byens orkester og hans mor blev uddannet som operasanger. Nik begyndte at fokusere på musik i en sen alder. Det var først da han var 15 år at han begyndte at spille guitar, som følge af at en dokumentar om David Bowie.

Nik skrev under på en pladekontrakt med MCA Records i 1983 og i september samme år blev “I Won’t Let The Sun Go Down On Me” udgivet for første gang. Her nåede den en 47. plads i de britiske hitlister, men da den blev frigivet den følgende sommer gik den direkte ind på 2. pladsen hos hitlisten. Successen blev fulgt op i januar 1984 af “Wouldn’t It Be Good”, der fløj ind på en flot 4. plads fem uger i streg og var med til at skabe gennembrudet verden over. Albummet; “Human Racing” blev udgivet i marts og opnået platin i mange lande. Nik lykkedes at presse ind 2 europæiske turnéer, 4 hitsingler og endnu ét platinalbum (“The Riddle”) inden udgangen af ​​det pågældende år.

Det følgende år 1985 medførte yderligere tre hitsingler, at Nik turnerede i Europa, Canada, Australien, USA og Japan og et spot på “Live Aid”. Han skulle optage to albums med MCA, “Radio Musicola” og “The Works”, inden han forlod spotlightet i 1989 for at fokusere på sangskrivning og produktion.

Gennem sin karriere har Nik Kershaw tiltrukket ros fra sådanne legender som Eric Clapton og Miles Davis og er blevet nomineret til fire Brit Awards. Elton John beskrev ham berømt for at være “den bedste sangskriver af sin generation”.

Back to the 80s

Hvem kender ikke “I Won’t Let The Sun Go Down On Me”, “Wouldn’t It Be Good” og “The Riddle” oplev nogle af Kershaw’s store hits fra 1980’erne. 

Kontakt os

+45 86 84 65 00

Adresse

Julsøvej 55
8600 Silkeborg

Send A Message

Verificer vi må kontakte dig

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook
X