Christopher Entertainment præsenterer

ronan keating

 Oplev det amerikanske verdensnavn
når han spiller på NIBE 2024

NIBE 2024

Oplev Ronan Keating på NIBE som afholdes 3. – 6.  juli 2024

Ronan Keating

Vi kender det vanvittigt smukke hit ”When Yoy Say Nothing At All” fra den hjertevarme film ”Notting Hill”. 

Det nummer kommer til at varme hele Skalskoven op med vanvittig stemning, fællessang og masser af kærlighed, når manden bag, irske Ronan Keating, torsdag d. 4. juli sidst på eftermiddagen spiller Nibe 2024.  

Hitmageren fra BoyZone

Ronan Keating er dog meget mere end den sang, som smedede Julia Roberts og Hugh Grant sammen i filmklassikeren.  

Keating har en fortid i Boyzone, som smed store hits som ”No Matter What” og ”Picture Of You” i 90´erne og som senere blev gendannet frem til 2019.

Succesfuld solokarriere

Sideløbende har Ronan Keating haft en meget succesfuld solokarriere og har udover den førnævnte ”basker” – ”When Yoy Say Nothing At All”, også storhittet med ”If Tomorrow Never Comes”, ”Like A Rollercoaster” og ”Lovin´ Each Day”. 

Koncerten i Nibe bliver et powerfyldt mix af egne numre, Boyzone hits, og personlige fortolkninger af numre fra legender som Garth Brooks, Cat Stevens, Van Morrison og Tracy Chapman.  

“Jeg er ovenud lykkelig for at kunne hive Ronan Keating med i Skalskoven for første gang nogensinde! Jeg tror, det bliver en af de koncerter, hvor man ikke kan lade være med at synge med, fordi han har lavet det ene hit efter det andet! Det bliver en vild og uforglemmelig oplevelse, når hele Skalskoven skråler med”, fortæller talsmand Peter Møller Madsen. 

 

Kontakt os

+45 86 84 65 00

Adresse

Julsøvej 55
8600 Silkeborg

Send A Message

Verificer vi må kontakte dig

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook
X