Christopher Entertainment præsenterer

Sugababes

 

Oplev Sugababes på Skive Festival d. 1. Juni 2024

Skive Festival

Oplev Sugababes på Skive Festival den. 1. juni 2024

SUGABABES

Christopher Entertainment præsenterer stolt Sugababes på skive festivalen 2024.

I original besætning bestående af Keisha Buchanan, Mutya Buena og Siobhán Donaghy.

Sugababes har tidligere haft utallige hits på musikscenen, herunder “Push the Button”, “Round Round” , “About you now” , “Ugly” , “Overload” , “Stronger” , “Too Lost In You” , “Red Dress” , “In The Middle” og “Freak Like Me”, der dominerede internationale hitlister.

I hjemlandet England opnåede de seks #1 singler, hvilket er det næststørste antal for et girlband, kun overgået af Spice Girls. Her I Danmark havde gruppen ligeledes stor succes på hitlisterne, og på dansegulvene i hele landet.

Deres karakteristiske sound og energiske liveoptrædener har gjort dem til pionerer inden for popmusikgenren, hvor de har optrådt på nogle af Europas største Festivals, og nu er de klar til Skive Festival.

Sugababes er i øjeblikket i studiet, hvor den nye musik, der er under udvikling, lover at lægge sig i tråd med Sugababes ‘fortidige succes og samtidig udforske nye spændende lyde. Trioen er begejstret for det nye kapitel, de er ved at skrive, og ser frem til at dele deres musikalske vision med deres elskede fans. De forventes at offentliggøre deres første single tidligt næste år, efterfulgt af et album senere på året.

 

Kontakt os

+45 86 84 65 00

Adresse

Julsøvej 55
8600 Silkeborg

Send A Message

Verificer vi må kontakte dig

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook
X