Christopher Entertainment præsenterer

the script

Oplev det irske band der har lagt verden ned

skive festival

En uforglemmeligt koncertoplevelse med The Script

The Script

Det irske band der har lagt verden ned med deres enestående musikalske talent og charme gæster strandtangen til sommer for at levere et uforglemmeligt show til deres dedikerede fans.

Publikum kan se frem til at synge med på bandets største hits som ”Superheroes” , “The Man Who Can’t Be Moved”, “Breakeven”, ”For the first time”, ”Rain” og “Hall of Fame”,

Disse hits har tilsammen over 1,5 milliard visninger på Youtube, og en månedlig lytning på 17,9 millioner på Spotify, og så spilles deres hits stadig i radioen.

”The Script har altid sat en ære i at skabe en gribende og dynamisk oplevelse for vores fans,” udtalte forsanger Danny O’Donoghue. “Vi har savnet at være på scenen og interagere med vores publikum, så efter en pause er vi så spændte på at levere et show, der er fyldt med følelse og energi.”

Bandet lægger en utrolig indsats i at sørge for, at showet giver publikum en uforglemmelig aften, hvor deres musikalske talenter er i centrum. Med utilslørede sange og engagerende sceneproduktioner vil The Script levere en live-optræden, der vil bevise, hvorfor de er et af de mest betydningsfulde poprockbands de sidste mange år.

 

 

Kontakt os

+45 86 84 65 00

Adresse

Julsøvej 55
8600 Silkeborg

Send A Message

Verificer vi må kontakte dig

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook
X